HU Shoulder Clinic

LET OP: In verband met de afwezigheid van één van onze collega’s vanwege een researchproject in Australië, is onze donderdagmiddag-poli per 21 februari tot en met 30 augustus 2018 opgeschort. Vanaf 6 september bent u weer van harte welkom voor intercollegiale consulten, klinische lessen en meekijkdagen! Voor intercollegiale consulten omtrent complexe schouderpijnbeelden kunt u uiteraard nog gewoon terecht op onze dinsdagochtend-poli (m.u.v. vakanties gedurende het academisch jaar).

Centrum voor klinische expertise bij cliënten met aandoeningen aan de schouder

Een intensieve samenwerking tussen experts

In de HU Shoulder Clinic werken het Instituut voor Bewegingsstudies (IBS) van de HU University of Applied Sciences Utrecht (HU) en  Bergman Clinics Naarden nauw met elkaar samen. De HU Shoulder Clinic wordt gevormd door clinici, docenten en wetenschappers uit beide instellingen, allen met specifieke kennis en kunde op het gebied van schouderpijnklachten en beweging. Gezamenlijk dragen zij zorg voor ontwikkeling en overdracht van kennis tussen beroepenveld, wetenschap en onderwijs. Dat maakt de HU Shoulder Clinic een unieke en innovatieve plek met kennis, kunde en zorg voor cliënten met klachten aan de schouder.

Een bijzondere service: expertiseconsulten

De HU Shoulder Clinic houdt op dinsdagen en donderdagen expertiseconsulten in de Bergman Clinics voor Bewegingszorg in Naarden. In deze consulten bundelen een orthopedisch chirurg van Bergman Clinics en consulterend clinici van de HU, met medewerking van de client, hun diagnostische expertise. Door teamwork zijn ze in staat om vanuit verschillende invalshoeken een heldere analyse van het beweegprobleem te maken en een passend behandeladvies te geven. Zie ook: consult informatie.

 

BENT U EEN NIEUWE CLIËNT?

 


BENT U EEN COLLEGA?

 


CONSULT INFORMATIE

 


 

Meer informatie Bergman Clinics

Hogeschool Utrecht
Instituut voor Bewegingsstudies
Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

info@shouldercommunity.nl