Bent u een nieuwe cliënt?

Uw schouder is in principe niet iets waar u ’s nachts wakker van ligt. Maar als u klachten heeft, ligt dat toch anders…”

Afspraak maken

Als u zelf schouderklachten heeft en u wilt gebruik maken van onze consult mogelijkheden, dan kunt u een afspraak met ons maken via het contactcenter van Bergman Clinics.

U wordt in eerste instantie ingepland voor een regulier consult op de poli orthopedie bij drs. Maarten van der List in Naarden. Mocht het naar aanleiding daarvan nodig zijn om het team van de HU Shoulder Clinic te consulteren, dan worden er vervolgafspraken met u gemaakt.

Voor de aanmeldprocedure verwijzen wij u naar https://www.bergmanclinics.nl/contact/contact-service-center.

Wat u moet weten voordat u zich aanmeldt…

Het komt vaak voor dat er een collega (in opleiding) in onze kliniek meekijkt. Ook vragen wij onze cliënten regelmatig of wij beeldopnamen van hun schouder mogen maken voor onderwijsdoeleinden, of vragen wij hen om mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek. Hoewel cliëntgegevens door ons vertrouwelijk worden behandeld, kunnen wij ons voorstellen dat u, om wat voor reden dan ook, liever afziet van medewerking. U kunt dit te allen tijde aan ons kenbaar maken. Mocht u op voorhand al bezwaar hebben, laat u dit dan expliciet weten op het moment dat u zich aanmeldt voor een afspraak. Uiteraard respecteren wij uw keuze.

Hogeschool Utrecht
Instituut voor Bewegingsstudies
Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

info@shouldercommunity.nl